Vad är Ricinolja

Inom livsmedelsindustrin används ricinolja i livsmedelstillsatser och aromämnen. I kosmetikaindustrin används det i krämer, fuktkrämer och även för att förbättra hårbalsam.

  • Synonymer: Fröolja från ricinus communis (och) tokoferol
  • INCI: Ricinolja
  • Kemisk formel: C57H104O9
  • CAS-nummer: 8001-79-4

Produktspecifikationer

Egenskaper

Kemisk formel C57H104O9
CAS-nummer 8001-79-4
Molär vikt 933.45g/mol
Densitet 0.959
Smältpunkt -10 - -18°C
Kokpunkt 313 °C
Flampunkt 229°C

Användning och applikation för Ricinolja

Industrier

  • Pharma
  • Lubricants
  • Water Treatment
  • Oil & Gas
  • Cleaning
  • Coatings & Construction
  • Food and Nutrition
  • Cosmetics
  • Solvents
  • Polymers
  • Rubber

Purchase options for Ricinolja

Can't find the product you're looking for? Our team can help you find it! Please contact us

Hur vill du fortsätta

Se alla produkter