Hvad er Zinkoxid

Zinkoxid bruges sammen med stearinsyre ved vulkanisering af gummi. Den keramiske industri forbruger en væsentlig mængde zinkoxid, navnlig til keramiske glasurer og fritter. Det er almindeligt brugt til behandling af en række hudsygdomme, herunder dermatitis, kløe som følge af eksem, bledermatitis og acne, samt i solcreme.

  • Synonymer: Zinkhvidt, Zinkblomme
  • INCI: Zinkoxid
  • Kemisk formel: ZnO
  • CAS-nummer: 1314-13-2

Produktspecifikationer

Karakteristik

Kemisk formel ZnO
CAS-nummer 1314-13-2
Molvægt 81.38 g/mol
Massefylde 4.4
Smeltepunkt 1975 °C
Kogepunkt 1975°C
Flammepunkt 1,436 °C

Brug og anvendelse for Zinkoxid

Industrier

  • Pharma
  • Lubricants
  • Water Treatment
  • Oil & Gas
  • Cleaning
  • Coatings & Construction
  • Food and Nutrition
  • Agriculture
  • Cosmetics
  • Solvents
  • Rubber

Purchase options for Zinkoxid

Can't find the product you're looking for? Our team can help you find it! Please contact us

Hvad vil du mere foretage dig

Se alle produkter