Hvad er Ricinusolieethoxylat

Det har unikke fysiske egenskaber, der muliggør anvendelse som alsidige emulgatorer, solubilisatorer, blødgøringsmidler, dispergeringsmidler og smøremidler. Det opfylder også landbrugsindustriens behov som dispergeringsmiddel for mange pesticider og herbicider.

  • Synonymer: PEG-40 hydrogeneret ricinusolie.
  • INCI: Ricinusolieethoxylat
  • Kemisk formel: C4H7Cl2NO2
  • CAS-nummer: 61791-12-6

Produktspecifikationer

Karakteristik

Kemisk formel C4H7Cl2NO2
CAS-nummer 61791-12-6
Molvægt 172.005 g/mol
Massefylde 1.06
Smeltepunkt 30°C
Kogepunkt 94 °C
Flammepunkt >94 °C

Brug og anvendelse for Ricinusolieethoxylat

Industrier

  • Cleaning
  • Cosmetics

Purchase options for Ricinusolieethoxylat

Can't find the product you're looking for? Our team can help you find it! Please contact us

Hvad vil du mere foretage dig

Se alle produkter