Hvad er Ethoxypropylacetat

Det bruges i stor udstrækning som opløsningsmiddel i belægninger og trykfarver. Det bruges også som ekstraktionsopløsningsmiddel til naturprodukter, såsom et aromastof, vegetabilske olier, resiner, vokser og gummier. Det bruges både som følge af sine opløsningsmiddel- og antiseptiske egenskaber i lægemidler og kosmetiske produkter, såsom lotions, sæber og neglelakker.

  • Synonymer: 2-ethoxy-1-methylethylacetat
  • INCI: Ethoxypropylacetat
  • Kemisk formel: C7H14O3
  • CAS-nummer: 54839-24-6

Produktspecifikationer

Karakteristik

Kemisk formel C7H14O3
CAS-nummer 54839-24-6

Brug og anvendelse for Ethoxypropylacetat

Industrier

  • Lubricants
  • Oil & Gas
  • Cleaning
  • Coatings & Construction
  • Food and Nutrition
  • Solvents
  • Polymers

Purchase options for Ethoxypropylacetat

Can't find the product you're looking for? Our team can help you find it! Please contact us

Hvad vil du mere foretage dig

Se alle produkter