Hvad er Cetylalkohol

I kosmetikindustrien bruges det i shampooer og ved fremstilling af hudcremer og -lotions. I fødevareindustrien bruges det som universalt tilsætningsstof til fødevarer, som aromastof eller i fødevarepynt. Endelig bruges det som smøremiddel til møtrikker og bolte i fremstillingsindustrien.

  • Synonymer: Cetanol, Hexadecanol
  • INCI: Cetylalkohol
  • Kemisk formel: C16H34O
  • CAS-nummer: 36653-82-4

Produktspecifikationer

Karakteristik

Kemisk formel C16H34O
CAS-nummer 36653-82-4
Molvægt 242.44 g/mol
Massefylde 0.81
Smeltepunkt 49.3 °C
Kogepunkt 344 °C
Flammepunkt 185 °C

Brug og anvendelse for Cetylalkohol

Industrier

  • Pharma
  • Cleaning
  • Coatings & Construction
  • Cosmetics

Purchase options for Cetylalkohol

Can't find the product you're looking for? Our team can help you find it! Please contact us

Hvad vil du mere foretage dig

Se alle produkter