Hvad er Castor Olie

I fødevareindustrien bruges ricinusolie i tilsætningsstoffer til fødevarer og aromaer. I kosmetikindustrien bruges det i cremer, fugtighedscremer samt til forbedring af hårbalsam.

  • Synonymer: Ricinus communis-frøolie (og) tocopherol
  • INCI: Castor Olie
  • Kemisk formel: C57H104O9
  • CAS-nummer: 8001-79-4

Produktspecifikationer

Karakteristik

Kemisk formel C57H104O9
CAS-nummer 8001-79-4
Molvægt 933.45g/mol
Massefylde 0.959
Smeltepunkt -10 - -18°C
Kogepunkt 313 °C
Flammepunkt 229°C

Brug og anvendelse for Castor Olie

Industrier

  • Pharma
  • Lubricants
  • Water Treatment
  • Oil & Gas
  • Cleaning
  • Coatings & Construction
  • Food and Nutrition
  • Cosmetics
  • Solvents
  • Polymers
  • Rubber

Purchase options for Castor Olie

Can't find the product you're looking for? Our team can help you find it! Please contact us

Hvad vil du mere foretage dig

Se alle produkter