Vad är Etoxilerad ricinolja

Det har unika fysikaliska egenskaper som gör det användbart som mångsidigt emulgeringsmedel solubiliseringsmedel, mjukgörande medel, dispergeringsmedel och smörjmedel. Det fyller även en funktion i jordbruksindustrin som dispergeringsmedel i många pesticider och herbicider.

  • Synonymer: PEG-40 hydrerad ricinolja
  • INCI: Etoxilerad ricinolja
  • Kemisk formel: C4H7Cl2NO2
  • CAS-nummer: 61791-12-6

Produktspecifikationer

Egenskaper

Kemisk formel C4H7Cl2NO2
CAS-nummer 61791-12-6
Molär vikt 172.005 g/mol
Densitet 1.06
Smältpunkt 30°C
Kokpunkt 94 °C
Flampunkt >94 °C

Användning och applikation för Etoxilerad ricinolja

Industrier

  • Cleaning
  • Cosmetics

Purchase options for Etoxilerad ricinolja

Can't find the product you're looking for? Our team can help you find it! Please contact us

Hur vill du fortsätta

Se alla produkter