Wat is Ethoxypropylacetaat

Het wordt tevens vaak ingezet als oplosmiddel in coatings en drukinkt. Het wordt ook als extractieoplosmiddel voor natuurlijke producten gebruikt zoals voor smaakstoffen, plantaardige oliën, harsen, was en gom. Het wordt vanwege zijn oplos- en antiseptische eigenschappen gebruikt in geneesmiddelen en in cosmetica, zoals lotions, zeep en nagellak.

  • INCI: Ethoxypropylacetaat
  • Chemische samenstelling: C7H14O3
  • CAS-nummer: 54839-24-6

Productspecificaties

Specificaties

Chemische samenstelling C7H14O3
CAS-nummer 54839-24-6

Gebruik en toepassingen voor Ethoxypropylacetaat

Industrieën

  • Smeermiddelen
  • Olie & Gas
  • Schoonmaakmiddelen
  • Coatings & Constructies
  • Voedingsmiddelen
  • Oplosmiddelen
  • Polymeren

Purchase options for Ethoxypropylacetaat

Can't find the product you are looking for? Our team can help you finding it! Please contact us

Wat wilt u als volgende doen

Bekijk alle producten