Wat is Castorolie

In de levensmiddelenindustrie wordt castorolie gebruikt in voedseladditieven en smaakstoffen. In de cosmeticasector wordt het in (vochtinbrengende) crèmes toegepast en ook ter versterking van haarconditioners gebruikt.

  • INCI: Castorolie
  • Chemische samenstelling: C57H104O9
  • CAS-nummer: 8001-79-4

Productspecificaties

Specificaties

Chemische samenstelling C57H104O9
CAS-nummer 8001-79-4
Molaire massa 933.45g/mol
Soortelijk massa 0.959
Smeltpunt -10 - -18°C
Kookpunt 313 °C
Vlampunt 229°C

Gebruik en toepassingen voor Castorolie

Industrieën

  • Pharma
  • Smeermiddelen
  • Waterbehandeling
  • Olie & Gas
  • Schoonmaakmiddelen
  • Coatings & Constructies
  • Voedingsmiddelen
  • Cosmetica
  • Oplosmiddelen
  • Polymeren
  • Rubber

Purchase options for Castorolie

Can't find the product you are looking for? Our team can help you finding it! Please contact us

Wat wilt u als volgende doen

Bekijk alle producten