Hva er Sinkoksid

Sinkoksid sammen med stearinsyre brukes i vulkanisering av gummi. Den keramiske industrien bruker en betydelig mengde sinkoksid, særlig keramisk glasur og frittesammensetninger. Det er mye brukt til å vurdere en rekke hudforhold, inkludert dermatitt, kløe på grunn av eksem, bleieutslett, akne og solkrem.

  • Synonymer: Hvit sink, Sinkhvitt
  • INCI: Sinkoksid
  • Kjemisk formel: ZnO
  • CAS nummer: 1314-13-2

Produktspesifikasjoner

Karakteristikker

Kjemisk formel ZnO
CAS nummer 1314-13-2
Molvekt 81.38 g/mol
Densitet 4.4
Smeltepunkt 1975 °C
Kokepunkt 1975°C
Flammepunkt 1,436 °C

Bruk og anvendelser for Sinkoksid

Industries

  • Pharma
  • Lubricants
  • Water Treatment
  • Oil & Gas
  • Cleaning
  • Coatings & Construction
  • Food and Nutrition
  • Agriculture
  • Cosmetics
  • Solvents
  • Rubber

Purchase options for Sinkoksid

Can't find the product you're looking for? Our team can help you find it! Please contact us

Hva er det neste du ønsker å gjøre

Se alle produkter