Wat is Cetylalcohol

In de cosmeticasector wordt het gebruikt in shampoos en voor de productie van huidcrèmes en lotions. En in de levensmiddelenindustrie wordt het toegepast als multifunctioneel voedseladditief, als smaakstof of in voedseldecoraties. Ten slotte wordt het in de productiesector als smeermiddel voor moeren en bouten gebruikt.

  • INCI: Cetylalcohol
  • Chemische samenstelling: C16H34O
  • CAS-nummer: 36653-82-4

Productspecificaties

Specificaties

Chemische samenstelling C16H34O
CAS-nummer 36653-82-4
Molaire massa 242.44 g/mol
Soortelijk massa 0.81
Smeltpunt 49.3 °C
Kookpunt 344 °C
Vlampunt 185 °C

Gebruik en toepassingen voor Cetylalcohol

Industrieën

  • Pharma
  • Schoonmaakmiddelen
  • Coatings & Constructies
  • Cosmetica

Purchase options for Cetylalcohol

Can't find the product you are looking for? Our team can help you finding it! Please contact us

Wat wilt u als volgende doen

Bekijk alle producten