ConnectingChemistry

På europeisk nivå i Brenntag har vi funderat över hur vi kan serva dig ännu bättre. Av denna anledning har vi utvecklat en dedikerad kund- och leverantörsfokuserad organisation som kommer kunna leverera ännu vassare industriexpertis och hantera dina behov ännu smidigare - lokalt samt över landsgränserna inom ditt marknadssegment.

Vår organisation har en enhetlig och tydlig struktur som sträcker sig över samtliga marknader i Europa. Varje verksamhetsland inom Brenntag struktureras utifrån tre segment; Life Science, Material Science och Environmental. Vidare arbetar ett Product Management team (EPM) och ett Europeiskt Key Account Team (EKAT) för att säkerställa ett ännu smidigare samarbete. Läs gärna mer om vår nya kund- och leverantörsfokuserade organisation och dess fördelar för just din verksamhet.

SAFETY FIRST

Säkerhet är högsta prioritet på Brenntag. Vårt mål är att vara den säkraste kemidistributören i världen. Detta åtagande omfattar hälsa och säkerhet för våra medarbetare såväl som produktsäkerhet och skyddet av miljön. Säkerhet är en del av vår företagsstrategi.

läs mer

Customer-Portal

Brenntag Nordic tillhandahåller kundportalen. En tjänst där du som kund kan se vår produktportfölj, beställa online, följa din beställning och ladda ner alla relevanta dokument. Allt för att göra köpprocessen enklare, snabbare och flexiblare för dig, som vår kund.

Sign-Up

Välj plats