Hva er Xantangummi

Xantangummi har usedvanlige og nyttige egenskaper, for eksempel høy viskositet ved lave konsentrasjoner, liten endring i viskositet ved varierende temperaturer og utmerket stabilitet over et bredt pH-område. Det har også sterk fryse-tine-stabilitet med bemerkelsesverdige suspensjonsegenskaper. Man finner det gjerne i tannkrem og er en foretrukket metode for fortykning. I næringsmiddelindustrien brukes den i et bredt spekter av produkter, som sauser, dressinger, kjøtt og fjærfe, bakeri- og konditoriprodukter, drikkevarer og også i flere meieriprodukter. En viktig ingrediens i kosmetikk og også andre formuleringer for personlig pleie.

  • Synonymer: Polysakkaridgummi, E415
  • INCI: Xantangummi
  • Kjemisk formel: C35H49O29
  • CAS nummer: 11138-66-2

Produktspesifikasjoner

Karakteristikker

Kjemisk formel C35H49O29
CAS nummer 11138-66-2
Molvekt 933.7462g/mol

Bruk og anvendelser for Xantangummi

Industries

  • Pharma
  • Lubricants
  • Water Treatment
  • Oil & Gas
  • Cleaning
  • Animal Nutrition
  • Coatings & Construction
  • Food and Nutrition
  • Agriculture
  • Cosmetics
  • Polymers
  • Rubber

Purchase options for Xantangummi

Can't find the product you're looking for? Our team can help you find it! Please contact us

Hva er det neste du ønsker å gjøre

Se alle produkter