Hva er Ricinusolje-etoksilat

Det har unike fysiske egenskaper som tillater bruk som allsidige emulgeringsmidler, oppløsningsmidler, bløtgjøringsmidler, dispersjonsmidler og smøremidler. Den passer også til landbruksindustriens behov som et dispersjonsmiddel for mange plantevernmidler og ugressmiddel.

  • Synonymer: PEG-40 hydrogenert ricinusolje
  • INCI: Ricinusolje-etoksilat
  • Kjemisk formel: C4H7Cl2NO2
  • CAS nummer: 61791-12-6

Produktspesifikasjoner

Karakteristikker

Kjemisk formel C4H7Cl2NO2
CAS nummer 61791-12-6
Molvekt 172.005 g/mol
Densitet 1.06
Smeltepunkt 30°C
Kokepunkt 94 °C
Flammepunkt >94 °C

Bruk og anvendelser for Ricinusolje-etoksilat

Industries

  • Cleaning
  • Cosmetics

Purchase options for Ricinusolje-etoksilat

Can't find the product you're looking for? Our team can help you find it! Please contact us

Hva er det neste du ønsker å gjøre

Se alle produkter