Hva er Etoksypropylacetat

Det brukes vanligvis som løsemiddel i belegg og trykkfarger. Den brukes også som ekstraksjonsløsemiddel for naturlige produkter, for eksempel smakstilsetning, vegetabilske oljer, harpiks, voks og gummier. Siden det er antiseptisk og egnet som løsemiddel, brukes det i medisiner og kosmetikk, for eksempel lotion, såper og neglelakk.

  • Synonymer: 2-etoksy-1-metyletylacetat
  • INCI: Etoksypropylacetat
  • Kjemisk formel: C7H14O3
  • CAS nummer: 54839-24-6

Produktspesifikasjoner

Karakteristikker

Kjemisk formel C7H14O3
CAS nummer 54839-24-6

Bruk og anvendelser for Etoksypropylacetat

Industries

  • Lubricants
  • Oil & Gas
  • Cleaning
  • Coatings & Construction
  • Food and Nutrition
  • Solvents
  • Polymers

Purchase options for Etoksypropylacetat

Can't find the product you're looking for? Our team can help you find it! Please contact us

Hva er det neste du ønsker å gjøre

Se alle produkter