Hva er Cetylalkohol

I kosmetikkindustrien brukes den i sjampo og til fremstilling av hudkrem og lotioner. I næringsmiddelindustrien brukes det som mattilsetningsstoff, som smaksstoff eller i matdekorasjoner. Ikke minst brukes det som smøremiddel for muttere og bolter i produksjonsindustrien.

  • Synonymer: Cetanol, Heksadekanol
  • INCI: Cetylalkohol
  • Kjemisk formel: C16H34O
  • CAS nummer: 36653-82-4

Produktspesifikasjoner

Karakteristikker

Kjemisk formel C16H34O
CAS nummer 36653-82-4
Molvekt 242.44 g/mol
Densitet 0.81
Smeltepunkt 49.3 °C
Kokepunkt 344 °C
Flammepunkt 185 °C

Bruk og anvendelser for Cetylalkohol

Industries

  • Pharma
  • Cleaning
  • Coatings & Construction
  • Cosmetics

Purchase options for Cetylalkohol

Can't find the product you're looking for? Our team can help you find it! Please contact us

Hva er det neste du ønsker å gjøre

Se alle produkter