Hva er 1,3-butandiol

Dette er et viktig kommersielt kjemikalie som er mye brukt i produkter for personlig pleie, spesielt innen kosmetikk som solkrem, lotion og hårprodukter. 1,3-butandiol brukes også som smakstilsetning. I nyere tider er det også blitt brukt til syntese av anti-kreftmidler og som et middel i behandlingen av diabetes.

  • Synonymer: Butylenglykol, Beta-butylenglykol
  • INCI: 1,3-butandiol
  • Kjemisk formel: C4H10O2
  • CAS nummer: 107-88-0

Produktspesifikasjoner

Karakteristikker

Kjemisk formel C4H10O2
CAS nummer 107-88-0
Molvekt 90.122 g/mol
Smeltepunkt -50°C
Kokepunkt 207.5°C
Flammepunkt 121°C

Bruk og anvendelser for 1,3-butandiol

Industries

  • Pharma
  • Cleaning
  • Animal Nutrition
  • Coatings & Construction
  • Cosmetics
  • Rubber

Purchase options for 1,3-butandiol

Can't find the product you're looking for? Our team can help you find it! Please contact us

Hva er det neste du ønsker å gjøre

Se alle produkter