Megfelelni a vevői elvárásoknak

számunkra a vegyi anyag disztribúció többet jelent annnál, hogy árut szállítunk A-ból B-be. Termékkínálatunk és rugalmasságunk lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy saját értékteremtő üzleti tevékenységükre tudjanak összpontosítani. Ez olyan szolgáltatásokat is magába foglal mint az kért időben szállítás, keverékek és készítmények, átcsomagolás és készletgazdálkodás.

Számos vegyi anyagot feldolgozó vállalat keres megoldást arra, hogy a felhasznált anyagokat előkeverékként kapják meg hozzáértőktől. A Brenntag világszerte képzett szakemberekkel rendelkező alkalmazástechnológiai laboratóriumokat üzemeltet.

„Eleget teszünk ügyfeleink elvárásainak - mert a mi célunk, hogy ők sikeresek legyenek”

Melisa Steinruck, Brenntag Észak-Amerika

„Egyszerűsítjük ügyfeleink számára a folyamatokat - kifinomult megoldásokat kínálunk”

Anika Dreessen, Brenntag GmbH, Duisburg

hozzáadott érték és testreszabott megoldások

Egyedi megoldásokat fejlesztünk, hogy ügyfeleink üzletmenete zavartalan lehessen. Ezen felül olyan szolgáltatásokat nyújtunk, mint a szállítói lánc menedzsment, stratégiai tervezés, vagy akár adott termékek képviselete világszerte. 170,000 ügyfelünk közül sokan abból profitálnak, hogy így egyetlen beszállítól tudják megvásárolni a nem stratégiai anyagokat. A Brenntag széles vegyi anyag palettájának és globális jelenlétének köszönhetően a megfelelő üzelti partner.

Telephely keresés

Iparágak

A továbbfejlesztett Brenntag szervezet azonos szerkezetben szolgálja ki az európai piacokat, dedikált ügyfél és beszállítói kapcsolattartóval.

Tudjon meg többet

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink értéket teremtenek Önnek

Tudjon meg többet

Etikai megfelelés

A Brenntag elkötelezi magát. hogy minden üzleti tevékenysége, ügyfelei, beszállítói és a nyilvánossággal történő kapcsolattartása során őszintén, legjobb tudása és fair módon cselekszik.

Tudjon meg többet

BIZTONSÁG

Célunk, hogy világszerte a legbiztonságosabb vegyi anyag disztribútorok legyünk.

tudjon meg többet