Да отговорим за растящите нужди на клиентите

За нас, дистрибуцията на химически суровини е много повече от проста доставка на стока от едно до друго място. Нашето портфолио и нашата гъвкавост обуславят факта, че ние можем да предложим на нашите клиенти услуги, които биха им позволили да се съсредоточат изцяло върху техния основен бизнес. Това включва навременни доставки, смесване и блендиране, преопаковане и управление на складова наличност.

Много компании, които обработват и боравят с химикали, търсят възможност да разработят и тестват нови съставки и формулации с помощта на външни консултанти. Брентаг предлага собствени изпитващи лаборатории по света, в които работят технически квалифицирани екипи от професионалисти.

„Ние с готовност посрещаме разнообразните нужди на своите клиенти,като превръщаме техния успех в наша основна мисия. ”

Мелиса Стейнрук, Брентаг Северна Америка

„Ние оптимизирахме процесите и разширихме мрежата си с цел улеснение на нашите клиенти.”

Аника Дрийсън, Brenntag GmbH, Дуисбург

Услуги с добавена стойност & Решения спрямо индивидуалните нужди на всеки клиент

Ние развиваме индивидуална концепция към всеки клиент, която има за цел да осигури гладкия бизнес процес на нашите клиенти. В допълнение, ние предлагаме услуги като управление на веригата на доставки, стратегическо планиране или дори глобално боравене с определени химикали. Много от нашите над 170,000 клиента се възползват от единственото предимство да получават химикали, които не са от стратегическо естество, благодарение на нашето широко портфолио и цялостен поглед върху дейността на нашите клиенти.

Намерете място

Съответствие

Ние изразяваме сериозна ангажиранност в търговските отношения, сключваните сделки, партньорства с клиенти, доставчици и конкуренти. Подкрепяме своите служители и обществеността в различни каузи.

Повече информация

Безопасност

Стремим се да бъдем химическият дистрибутор, който предоставя най-висока степен на сигурност. Това обхваща здравето и безопасността на нашите служители, както и безопасността на предлаганите от нас продукти и опазването на околната среда. Именно поради тази причина сме й отредили и ключово място в корпоративната ни стратегия.

Повече информация